вівторок, 18 вересня 2007 16:06

Гриценко: "Всій країні відомо, що Янукович - професор з питань економіки"

Міністр оборони України Анатолій Гриценко закликає прем`єр-міністра України Віктора Януковича до професійної дискусії щодо розвитку армії і просить припинити передвиборчий популізм.

Про це Гриценко сказав сьогодні журналістам в Сумах, коментуючи заяву Януковича на Вінницькому телебаченні.

"Всій країні відомо, що Віктор Федорович (Янукович) є доктором науки і професором з питань економіки, але я не знаю військового експерта з прізвищем Янукович – він не те що не написав жодної книжки з цих питань, а й не прочитав жодної книжки з питань військового будівництва, тому його коментарі в цій сфері є непрофесійними", - сказав Гриценко.

На переконання Гриценка, коли до цієї дискусії долучаються не підготовлені політики, які самі не служили в армії і не знають армію, і роблять все з метою отримати додаткові очки на виборах, ця дискусія перетворюється на порожню балаканину.

"Я розумію, що Віктор Федорович зараз у передвиборчій відпустці і не має часу читати книжок, але я радив би йому хоча б прочитати ті документи, під якими стоїть його підпис, і нагадати, що в 2004 році, коли він був главою уряду, за поданням його уряду армія була скорочена на 70 тис. осіб, на 2005 рік планувалось скоротити армію ще більше – на 80 тис. осіб, і саме Гриценко, коли прийшов в Міноборони, переглянув цю цифру і припинив обвальне скорочення армії", - сказав Гриценко, додавши, що в 2005 році армію було скорочено на 40 тис. осіб, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко: "Всій країні відомо, що Янукович - професор з питань економіки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути