Ексклюзиви
субота, 06 жовтня 2012 12:57

"Геть Януковича! Геть Партію регіонів!" - Об'єднана опозиція провела в Донецьку заборонений автопробіг
10

Фото: Фото: Тетяна Заровна

Сьогодні, 6 жовтня, в Донецьку всупереч забороні ДАІ відбувся автопробіг "Проти президента". Із закликами "Геть Януковича! Геть Партію регіонів! За Батьківщину" агітаційна колона зробила зупинку на центральній площі міста. Під час зупинки з гучномовця пролунало звернення до народу Юлії Тимошенко.

Зайважимо, що пл. Леніна в Донецьку постійно переповнена наметами тільки однієї правлячої партії, рясно прикрашена біло-блакитною символікою та рекламою кандидатів-"регіоналів".

В автопробігу беруть участь 25 машин. Опозиційні автомобілісти розраховують до вечора об'їхати міста Волноваха, Володарське, Маріуполь, Новоазовськ, Амвросіївка, Шахтарськ, Харцизьк, Макіївка.

"Чотири дні тому ми подали заявку, а вчора близько п'ятої вечора нас викликали в облДАІ і сказали, що нам відмовлено", - розповів організатор автопробігу Ілля Пономаренко, який балотується до Верховної Ради за мажоритарним округом № 61 від Об'єднаної опозиції. Цей округ включає міста Докучаєвськ, Сніжне, Амвросіївський, Старобешівський райони Донецької області.

Машина Пономаренка очолює колону. Замість мигалок на даху авто прикріплені блакитні пластмасові відерця. "Шістка" Пономаренка повністю обклеєна антипрезидентськими наклейками. Через це автомобіль кандидата регулярно зупиняють на дорогах для перевірки документів.

Пономаренко є співавтором і співвиконавцем репу "Янукович, давай, до побачення!", який зібрав у Youtube 35 тис. переглядів.


Зараз ви читаєте новину «"Геть Януковича! Геть Партію регіонів!" - Об'єднана опозиція провела в Донецьку заборонений автопробіг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

102

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути