четвер, 27 вересня 2007 11:10

Герман заступилася за Тимошенко перед львівською інтелігенцією

Члена Партії регіонів Ганну Герман здивував вчинок окремих представників львівської інтелігенції, які не встали, щоб привітати лідера БЮТ Юлієві Тимошенко на зустрічі в Палаці графів Потоцьких.

"Мене здивував вчинок частини представників львівської інтелігенції, які напередодні зустрічалися з Юлією Тимошенко в Палаці графів Потоцьких у Львові. Не так давно в тому ж залі львівська інтелігенція стоячи вітала лідера нашої партії, прем"єр-міністра України Віктора Януковича. А коли на таку ж зустріч зайшла Юлія Володимирівна - встала лише частина зали", - відзначила Герман.

За її словами, залишилися сидіти, зокрема, керівники Львівської влади.

"Мені було соромно за них. Де-де, але у Львові чоловіки повинні знати, що коли заходить жінка, її вітають стоячи, без різниці - за неї голосуватимуть чи ні", - сказала "регіоналка".

Нагадаємо, що вчора лідер БЮТ Юлія Тимошенко провела зустріч з представниками львівської інтелігенції у Львові, пише Острів.


Зараз ви читаєте новину «Герман заступилася за Тимошенко перед львівською інтелігенцією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути