понеділок, 18 лютого 2008 08:50

Герман: "Балога спритний і цікавий політик"

Герман: "Балога спритний і цікавий політик"
Народний депутат, заступник голови фракції Партії регіонів Ганна Герман вважає, що вихід Віктора Балоги з Народного союзу Наша Україна є значною втратою для партії.

"Для партії це значна втрата. Балога достатньо спритний і цікавий політик", - відзначила Герман.

В той же час представник Партії регіонів додала, що вихід Балоги з НСНУ є внутрішньою справою партії.

При цьому вона відзначила, що Партія регіонів ніколи не злорадіє над проблемами інших партій. "Ми безперечно хотіли б, щоб в партії Народний Союз Наша Україна була єдність і взаєморозуміння, ми їм цього бажаємо", - сказала "регіоналка".

Вона заявила, що Партія регіонів попереджала про наявність проблем як в Нашій Україні і БЮТ, так і в коаліції в цілому і відзначала, що немає іншого шляху, чим об"єднання здорових сил в парламенті.

"Можливо наші колеги по парламенту почують голос самої дійсності, самого життя, якщо вони не чують нашого голосу, в якому є здоровий глузд і прагматичне розв"язання політичної кризи, яка має місце в Україні", - сказала Герман.

"Можна говорити про те, що він не матиме можливості адмінресурсом допомагати цій партії"- заявила Герман щодо нової партії створеної Балогою, повідомляє Цензор.net.

Зараз ви читаєте новину «Герман: "Балога спритний і цікавий політик"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути