Ексклюзиви
четвер, 21 жовтня 2021 15:28

"Це кохання" - депутатка розповіла подробиці стосунків із Саакашвілі
8

Пара "дуже швидко зрозуміла, що погляди співпадають".
Фото: @lisayasko.ukraine
Про стосунки Ясько і Саакашвілі публічно оголосили у жовтні.
Головною якістю Саакашвілі Ясько назвала доброту.
"Ми вдвох почуваємося дуже сильними", - каже депутатка.

Народна депутатка від "Слуги народу" Єлизавета Ясько на момент зустрічі з експрезидентом Грузії Міхеілом Саакашвілі перебувала в інших стосунках.

Про це розповіла виданню "ГОРДОН"

"У нас є кілька етапів знайомства і спілкування. Коли він був в Україні ще в порошенківські часи, ми були з ним знайомі. Я спілкувалася з його командою, конкретно з ним ми кілька разів перетиналися, але це не було системним спілкуванням", - сказала "слуга".

Торік, коли в Україні обговорювали ймовірне призначення Саакашвілі віцепрем'єром із питань реформ, їхнє спілкування поновилося. У квітні 2020-го з політиком зустрічалася фракція "Слуга народу".

"Тоді дуже багато депутатів із ним спілкувалося, багато хто з них був на зв'язку, радився постійно. Серед цих людей була і я. Ми почали дуже інтенсивно політично спілкуватися, обговорювати різні речі.

І ми дуже швидко зрозуміли, що наші погляди співпадають щодо більшості політичних тем, у нас з'явився дуже сильний зв'язок, який далі тривав. У нас далеко не одразу почалися стосунки, ми дуже довго спілкувалися", – розповіла Ясько.

Вона уточнила, що на той час ще перебувала в інших стосунках.

"І коли мої попередні стосунки закінчилися, я зробила крок, щоб бути чесною із собою і щоб ми вже були разом", – зізналася депутатка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арахамія записав відеозвернення на підтримку Саакашвілі

Головною якістю Саакашвілі Ясько назвала доброту.

"Я вважаю, що він дуже добрий, і це його проблема. Він довіряє людям, завжди дає їм другий, третій, четвертий шанс. Він імпульсивний, але він однаково завжди думає про людей краще", – розповіла.

"Ми вдвох почуваємося дуже сильними, сильними в усіх сенсах, через те що мало в кого є такі справжні стосунки, які не вписуються в якісь рамки, але вони справжні, щирі.

Ми як люди, в яких багато почуттів, це дуже цінуємо. Звісно, це кохання", - сказала депутатка.

Про колишню дружину Саакашвілі Сандру Рулофс Ясько сказала: "Ми починали стосунки, коли вони вже не були чоловіком та дружиною. Коли і він, і я, ми були вільними людьми".

Тим часом у мережі з'явилося відео біля в'язниці у Руставі в Грузії, де Саакашвілі передає вітання з камери.

Саакашвілі передав жестом серце, написала Ясько у Facebook.

Міхеіла Саакашвілі затримали в Грузії 1 жовтня, куди він повернувся напередодні виборів. Він заявив, що вважає себе політичним в'язнем і в день затримання оголосив голодування.

За вісім днів голодування Саакашвілі схуд на 12 кг, заявив адвокат.

Саакашвілі не був на батьківщині останні вісім років. Його заочно засудили до шести років ув'язнення, визнавши винним в організації нападу на колишнього грузинського депутата Валерія Ґелашвілі. І оголосили в розшук. Також Саакашвілі є підозрюваним в інших кримінальних справах.

У жовтні депутатка і експрезидент Грузії оголосили про романтичні стосунки.

Зараз ви читаєте новину «"Це кохання" - депутатка розповіла подробиці стосунків із Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути