вівторок, 24 липня 2012 13:00

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Експерт вважає чутками інформацію про втечу Тимошенко

Експерт вважає чутками інформацію про втечу Тимошенко
Олександр Палій каже, що владі було б вигідніше тримати Тимошенко на волі. Фото: news-ua.com

Політолог Олександр Палій не виключає, що прихильники екс-прем'єра Юлії Тимошенко розробляють план її втечі.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бютівці" нічого не знають про свої плани викрасти Тимошенко і радять тюремникам йти до психіатра

"Хоча це звучить кумедно. Однак дуже часто такі прості і примітивні речі бувають дуже ефективними. Наприклад, під час першої світової війни Німеччина робила багато сурогатних харчів. А її супротивники вигадали, що вона виробляла мило із людських трупів. І у них вийшло, хоча ідея була абсурдною. Ото була пропаганда", - зазначив експерт.

За його словами,  виникає питання, що для екс-прем'єра було б краще – залишатися за ґратами чи тікати. "Якби навіть така можливість була, їй варто було б десять разів подумати. Джерела щось говорять, а вітер носить. Це можуть бути чутки. Така інформація з'являється, аби цю тему почали обговорювати, щоб пов'язати Тимошенко із Росією. Партія регіонів своїми діями по мовному законопроекту гармонізувала патріотичний електорат. Тепер бачать, що громадяни готові голосувати аби-як, тільки б проти цієї влади. Тому намагаються трохи відвернути увагу", - наголосив Палій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бютівці" розробляють план викрадення Тимошенко - ЗМІ

"Організувати втечу людині, яку знають усі, з колонії, що дуже ретельно охороняють, теоретично можливо. Але на практиці таке надзвичайно рідко трапляється. Таке може бути із звичайними в'язнями, до яких прикута незначна увага. А тут варто лише згадати, яка була кількість охорони під час судових засіданнях, на яких була присутня Тимошенко", - зауважив політолог.

Експерт вважає, що президенту Віктору Януковичу було б вигідно, аби Тимошенко не було в Україні і про неї забули. "Хоча ще вигідніше було б її не чіпати. Якби вона залишалася на волі і продовжувала опозиційну діяльність, ситуація була б іншою. Влада цей момент проґавила", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Експерт вважає чутками інформацію про втечу Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути