середа, 11 листопада 2009 16:42

Двоє з НУНС заявили, що їхні підписи за відставку Мартиненка - підробка

Двоє з НУНС заявили, що їхні підписи за відставку Мартиненка - підробка

Депутати від НУНС Тарас Стецьків і Олександр Клименко офіційно повідомили голову Верховної Ради Володимира Литвина про недійсність їхніх підписів під рішенням про відкликання Миколи Мартиненка з посади голови фракції НУНС.

Про це повідомили в прес-службі НУНС.

Як зазначили в прес-службі, Стецьків Клименко наголосили, що не були присутні на жодному засіданні фракції НУНС, де б розглядалось питання про відсторонення Миколи Мартиненка.

Також депутати офіційно проінформували спікера парламенту про те, що не ставили своїх підписів під заявленим рішенням фракції про відкликання її керівника. Таким чином кількість підписів тут складає 36 при необхідних 37-и.

"Ми із самого початку заявили про недійсність наших підписів. Спроба видати за рішення фракції "НУНС" більш ніж сумнівний документ з підписами народних депутатів, які ставились в різні періоди на чистих аркушах, та ще й за поданням фальшивого уповноваженого фракції, є відвертою фальсифікацією", - прокоментував ситуацію Стецьків.

Нагадаємо, перший віце-спікер Олександр Лавринович на засіданні парламенту в п"ятницю, 6 листопада оголосив про відкликання Миколи Мартиненка з посади керівника фракції НУНС.

proUA
Зараз ви читаєте новину «Двоє з НУНС заявили, що їхні підписи за відставку Мартиненка - підробка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути