вівторок, 12 червня 2007 19:23

Дітище Ахметова заговорило про себе сьогодні

У Україні за ініціативою відомого бізнесмена, народного депутата Ріната Ахметова створений Фонд "Ефективне управління".

Фонд "Ефективне управління" - поза політикою. Він не фінансує програми політичних партій або окремих політичних діячів. Діяльність Фонду сфокусирована на проектах і програмах, спрямованих на довгостроковий розвиток України, підвищення конкурентноспроможності української економіки, поліпшення якості життя українців. Фонд фінансує довгострокові проекти, які не залежать від виборних циклів в Україні, повідомляє у вівторок прес-служба Фонду.

Місія Фонду "Ефективне управління" - об"єднання провідних українських і зарубіжних фахівців для незалежної розробки практичних рекомендацій для уряду України, які б сприяли сталому розвитку.

Фонд "Ефективне управління" є мозковим центром, головне завдання якого - не впливати на економічну політику в країні, а допомагати виконавчій владі формувати її з урахуванням світової практики, як це роблять провідні аналогічні Центри в світі: Фонд Карнегі, Інститут Брукінгса, Cato Institute, Adam Smith Institute та інші в своїх країнах. Фонд не має на меті підміняти собою виконавчу владу, а є інтелектуальним і аналітичним ресурсом для неї. Рішення про впровадження і використання продуктів Фонду ухвалюють органи виконавчої влади, відповідальні за реалізацію економічної політики і стратегії України.

Фонд "Ефективне управління" привертатиме провідних українських і міжнародних експертів, мозкові центри, інші неурядові організації для розробки проектів і програм.

Діяльність Фонду "Ефективне управління" буде абсолютно прозорим і передбачає публічне обговорення проектів. У своїй діяльності Фонд керуватиметься перевіреними світовою практикою підходами.

Діяльність Фонду "Ефективне управління" ніяким чином не перетинається з діяльністю Благодійного фонду "Розвиток України", який займається виключно благодійними і соціальними проектами.

Докладніша інформація про Фонд "Ефективне управління" буде представлена громадськості під час публічної презентації, яка відбудеться до кінця 2007 року, повідомляє ІНТЕРФАКС з посиланням на прес-службу Фонду.

Зараз ви читаєте новину «Дітище Ахметова заговорило про себе сьогодні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути