Ексклюзиви
понеділок, 11 червня 2007 12:44

Ахметов замовив для України "план Маршалла"

Ахметов замовив для України "план Маршалла"
Борис Колесников, депутат фракції Партії регіонів, до того ж близький друг найбагатшого громадянина України Ріната Ахметова, розповів в інтерв"ю газеті "Дзеркало тижня" про стратегію, яку готують лідери його політичної сили для країни.

- Я думаю, нам потрібно мати власний "План Маршалла". Але тільки не зовнішньої допомоги, а акумуляції своїх ресурсів. Сполученим Штатам план, запропонований для післявоєнної Європи, був вигідний, тому що давав можливість проводити і постачати до Європи товари, замість того щоб банкрутити і закривати свої підприємства. Але разом з тим, вони керувалися і демократичними цінностями, згідно з якими, слабкій Європі потрібно було допомогти стати сильною, здатною розвинути ефективну економіку. Стратегічно американці прорахували все правильно. Ось і ми повинні все прорахувати. І у мене є підстави сподіватися, що програма, яку підготували за замовленням пана Ахметова, стане "Планом Маршалла" для України. Ми не можемо дозволити собі утопію. Обіцянки помаранчевої команди створити 5 млн. робочих місць - одна з них. За даними ООН за 1993-94 рр. створення одного робочого місця обходиться в 50 тис. дол. Перукарня в Києві на п"ять-шість робочих місць обійдеться в 200-300 тис. дол.

Розробку програми замовив "Фонд розвитку" Ріната Ахметова. Мій партнер витратив силу-силенну часу і грошей; вклав в цю програму частину серця, тому право представляти і коментувати її належить йому. Це його дітище. А вже після того, як відбудеться презентація, я думаю, буде досить широке обговорення розробленої програми.


Зараз ви читаєте новину «Ахметов замовив для України "план Маршалла"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути