Ексклюзиви
середа, 26 травня 2010 12:15

Директор "Олімпійського" виділяв гроші на вже виконані роботи

Директор "Олімпійського" виділяв гроші на вже виконані роботи

Генпрокуратура України порушила дві кримінальні справи. Одна з них стосується Євро 2012.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказала заступниця Генпрокурора Тетяна Корнякова.

"Одна стосується виконуючого обов'язків директора НСК "Олімпійський". Він уклав угоди з трьома комерційними структурами на 549 тисяч гривень про начебто здійснення планувальних робіт благоустрою території. Проте ці роботи вже були виконані до того. Таким чином комерційним структурам незаконно було перераховано більше півмільйона гривень. Це ж бюджетні гроші! Коли ми почали перевіряти ці комерційні структури, то виявили, що одна є банкротом. Відносно іншої порушено кримінальну справу", - зазначила Корнякова.

Тому Генпрокуратура порушили кримінальну справу за фактом розкрадання грошей у великих розмірах відносно директора і його заступника. Корнякова відмовилася назвати прізвище. Однак у її документах зазначене прізвище директора - Чернявський.

"Друга кримінальна справа, яку ми порушили, стосується отримання житла. Була ж добра акція надання житла чорнобильцям. От Міністерство з надзвичайних ситуацій придбало 40 квартир для чорнобильців, проте ціни на ці квартири були завищені майже в 2,5 рази, чим завдано збитків на 11 мільйонів гривень. Згідно з висновками КРУ, за ці гроші могли отримати квартири понад тисячу сімей", - зауважила заступниця генпрокурора.

Зараз ви читаєте новину «Директор "Олімпійського" виділяв гроші на вже виконані роботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути