четвер, 22 квітня 2010 16:52

Через загибель будівельника на "Олімпійському" почали позапланову перевірку

Через загибель будівельника на "Олімпійському" почали позапланову перевірку

У зв"язку з нещасним випадком, що стався 20 квітня 2010 на будівельному майданчику реконструкції НСК "Олімпійський" будівельна інспекція Київського територіального управління Державного комітету України з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду почала позапланову перевірку всіх будівельних об"єктів НСК "Олімпійський".

Як повідомляє прес-служба Держгірпромнагляду, створена спеціальна комісія з розслідування причин і обставин нещасного випадку, яка провела детальний огляд майданчика, де стався нещасний випадок, вивчається проектна документація на цей вузол, продовжується опитування свідків.

Територіальним управлінням Держгірпромнагляду у Київській області заборонено ведення будь-яких робіт на аварійній ділянці і на всіх подібних ділянках НСК "Олімпійський".

Нагадаємо, 20 квітня під час виконання робіт з демонтажу сходів на верхньому ярусі НСК "Олімпійський" відбулося руйнування бетонного перехідного майданчику. Один будівельник загинув, другий травмований.

За матеріалами news.liga.net, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Через загибель будівельника на "Олімпійському" почали позапланову перевірку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути