середа, 14 квітня 2010 10:57

Нацагентство з підготовки до Євро-2012 очолив "донецький" росіянин

Нацагентство з підготовки до Євро-2012 очолив "донецький" росіянин

Володимир Ковалевський призначений головою Національного агентства з питань підготовки та проведення в Україні чемпіонату Європи з футболу 2012 року.


Про це йдеться в розпорядженні Кабінету Міністрів України N828-р від 12 квітня 2010 року.

Іншим розпорядженням Ковалевський звільнений з посади заступника Міністра Кабінету Міністрів України - директора Координаційного бюро з питань підготовки та проведення в Україні чемпіонату Європи з футболу 2012 року Секретаріату Кабінету Міністрів.

Відзначимо, що Нацагентство з Євро-2012 було створено 7 квітня і буде працювати під патронатом Віце-прем"єр-міністра Бориса Колеснікова. Штат цієї структури складається з 70 фахівців в різних галузях господарства, які відповідають за питання підготовки національної інфраструктури до Євро-2012. Замість Координаційного бюро, яке було ліквідовано, у структурі Секретаріату Кабінету Міністрів України буде діяти управління з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини Євро-2012.

Ковалевський народився в 1952 році у Воронежі (Російська Федерація). Після закінчення Тюменського інженерно-будівельного інституту за спеціальністю "Промислове та цивільне будівництво" працював у Західному Сибіру, зокрема, Тюменській області.

За 20 років роботи в об"єднанні "Юганскнефтестрой" він пройшов шлях від майстра до заступника генерального директора об"єднання.

В Україні Ковалевський працює з 1996-го року. Він виступав замовником реконструкції будівлі Міжрегіонального промислового союзу (м. Донецьк), реконструкції РСК "Олімпійський" (м. Донецьк), будівництва готелю "Донбас Палас" (м. Донецьк).

З 2004-го року Ковалевський очолював проектну команду з управління проектом будівництва 50-тисячного футбольного стадіону в Донецьку ("Донбас-арена"). З 22 листопада 2004 року - генеральний директор ТОВ "Стадіон Шахтар" з моменту його заснування.

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «Нацагентство з підготовки до Євро-2012 очолив "донецький" росіянин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути