понеділок, 12 квітня 2010 14:03

Португальця призначили новим директором "Олімпійського"

Португальця призначили новим директором "Олімпійського"

Новим директором стадіону НСК "Олімпійський" призначений португальський фахівець Житесс Аркіссандаш, відповідальний за будівництво львівського стадіону - Кріс Мартін, який працював над будівництвом "Донбас-арени".

Про це повідомив сьогодні на прес-конференції віце-прем"єр-міністр з питань Євро-2012 Борис Колесніков.

Крім того, Колесніков повідомив, що новим директором з будівництва терміналу в донецькому аеропорту став Драгон Гаврилович.

За словами Колеснікова, офіційне представлення нової команди відбудеться 21 квітня.

Тим часом, новий термінал в Харкові відкриють у 20-х числах серпня.

За словами Колеснікова, Олександр Ярославський зробить це до Дня міста. Віце-прем"єр також відзначив, що на сьогодні найбільші відставання в підготовці до Євро-2012 пов"язані з будівництвом стадіону у Львові, якому експерти УЄФА показали "чорну картку".

"Тим не менше, можу запевнити, що всі інфраструктурні об"єкти будуть готові в терміни, близькі до встановлених. 2 червня у м. Ньоні відбудеться засідання наглядової ради, на якій будуть дані оцінки підготовки до Євро-2012 за останні два місяців", - заявив віце -прем"єр.

За словами Колесникова, за цей час у Львові необхідно закінчити монтаж східної трибуни, в будівництві терміналу в Донецьку і Львові "вийти на нульову позначку, щоб приступити безпосередньо до будівництва будівель терміналів".

Також, він вважає, що до 2 червня на НСК "Олімпійському" повинні бути встановлені 50% опор і закінчені залізобетонні роботи на західній трибуні.

За матеріалами РБК-Украина

Зараз ви читаєте новину «Португальця призначили новим директором "Олімпійського"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути