пʼятниця, 09 квітня 2010 09:24

Український друг Платіні став радником Колеснікова з Євро-2012

Український друг Платіні став радником Колеснікова з Євро-2012

Видатний у минулому футболіст київського "Динамо" і збірної СРСР Олександр Заваров, нещодавно звільнений з поста головного тренера київського "Арсеналу", призначений радником віце-прем"єра уряду України з питань Євро-2012 Бориса Колеснікова.

Вже в новій якості Заваров разом з іншими українськими футбольними чиновниками 7 - 8 квітня супроводжував президента УЄФА Мішеля Платіні в поїздці країною.

Заварова і Платіні пов"язують багаторічні дружні стосунки: свого часу українець мав стати заміною французу у "Ювентусі", а пізніше не без протекції триразового володаря Золотого м"яча українець завершував ігрову кар"єру і починав тренерську діяльність в "Нансі" - рідному клубі нинішнього президента УЄФА.

Нагадаємо, вчора Платіні зустрівся з Президентом України Віктором Януковичем і поставив умову протягом двох місяців показати реальні результати в роботі з підготовки до Євро-2012.

Президент УЄФА заявив, що якщо яке-небудь з приймаючих міст не буде вчасно підготовлене до Євро-2012, чемпіонат може бути організований у чотирьох польських і двох українських містах.

За матеріалами СЭ, ЛІГАБізнесІнформ.

Зараз ви читаєте новину «Український друг Платіні став радником Колеснікова з Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути