пʼятниця, 09 квітня 2010 16:28

Колесніков хоче переконати УЄФА провести Євро-2012 у чотирьох містах України

Колесніков хоче переконати УЄФА провести Євро-2012 у чотирьох містах України

Віце-прем"єр-міністр України Борис Колесніков має намір переконати керівництво УЄФА в можливості чотирьох українських міст приймати фінал чемпіонату Європи з футболу в 2012 р. Про це він заявив сьогодні під час візиту до Женеви, повідомляє прес-служба Кабміну України.

"Сьогодні ми прибули в штаб-квартиру УЄФА для того, щоб проінформувати, більше того, переконати УЄФА, що Євро відбудеться в чотирьох містах України. У нас готові плани роботи на літньо-осінній період для того, щоб надолужити існуючі відставання", - підкреслив Колесніков.

"У нас є детальний графік наших дій. Ми залучимо досвідчених іноземних фахівців для підготовки кожного міста, в якому відбудеться Євро-2012, зокрема, тих, які брали участь в організації чемпіонату Європи з футболу в Португалії в 2004 р.", - зазначив віце-прем"єр-міністр України.

У той же час віце-прем"єр-міністр України гарантує, що проблеми, пов"язані з будівництвом стадіону в Києві, будуть вирішені до осені поточного року.

За матеріалами РБК-Украина

Зараз ви читаєте новину «Колесніков хоче переконати УЄФА провести Євро-2012 у чотирьох містах України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути