четвер, 08 квітня 2010 12:32

Платіні дав Кабміну 90 днів для надолуження графіку будівництва (ФОТО)

Виконком УЄФА дав уряду України 90 днів на те, щоб об"єкти, які будуються в країні до фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року увійшли до запланованого графіку будівництва.

Про це вчора, 7 квітня, повідомив журналістам віце-прем"єр-міністр України з питань підготовки до Євро-2012 Борис Колесніков після відвідування делегацією УЄФА на чолі президентом Мішелем Платіні стадіону "Донбас-Арена".

Відповідаючи на питання про те, коли наступного разу Платіні відвідає Україну, Колесніков сказав: "Уряду України дані 90 днів такого випробувального терміну для того, щоб об"єкти увійшли в графік".


На думку віце-прем"єр, наступний візит президента УЄФА до України і його чергове інспектування підготовки країни до чемпіонату відбудуться вже в середині нинішнього літа. "Я думаю, що мова йде про середину липня", - сказав Колесніков.

У свою чергу, президент ФК "Шахтар" Рінат Ахметов висловив надію, що всі обіцянки, дані сьогодні Платіні, Україна виконає. "Можу сказати, що пан Платіні дуже багато зробив для того, щоб Євро-2012 відбулося в Україні. Він прийняв сміливе рішення, а Україна і українці, у свою чергу, зроблять все, щоб показати себе гідно. І я переконаний, що так і буде", - сказав Ахметов.

ФОТО: Reuters

За матеріалами УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Платіні дав Кабміну 90 днів для надолуження графіку будівництва (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути