вівторок, 16 березня 2010 14:35

Колесников може "відлучити" фірму Тарути від будівництва стадіону у Львові

Колесников може "відлучити" фірму Тарути від будівництва стадіону у Львові

Віце-прем"єр-міністр з питань Євро-2012  Борис Колесников  пригрозив забрати фірму Тарути з будівництва стадіону у Львові.

Підрядник з будівництва Львівського стадіону компанія "Азовінтекс" має у двотижневий термін відновити на повну потужність роботи, інакше підрядника буде змінено. Про це під час візиту до Львова заявив віце-прем"єр-міністр з питань Євро-2012 Борис Колесников.

"Через два тижні ми знову приїдемо перевірити цей об"єкт і тут повинно працювати 500 людей в одну зміну, тисячі - в дві. Представник КМУ (представник німецької компанії" Альянс арена ") буде перевіряти цей об"єкт кожні два тижні. Якщо потужність будівництва не буде відновлено , через два тижні ми змінимо підрядника ", - відзначив віце-прем"єр.

Колесников запевнив, що стадіон буде побудовано з цим підрядником або без нього. Він зазначив, що відповідно до ситуації, яка склалася на сьогодні, перший матч на стадіоні відбудеться не в липні, а у вересні 2011 року. Мер Львова Андрій Садовий запевнив, що відставання в графіку будівництва в 2 місяці буде надолужено.

У свою чергу міністр регіонального розвитку Володимир Яцуба, звертаючись до підрядників, відзначив проблему дотримання графіків з будівництва стадіону. Відставання від графіка будівництва складає 60 днів, хоча представники підрядника запевняють, що відставання складає 2-3 тижні, зазначив Яцуба.

Крім того, за його словами, є проблеми з підготовкою проектної документації. Що стосується експертизи проектної документації на будівництво, Яцуба запевнив, що її проведуть протягом 10 днів з моменту передачі відповідних документів: "Підрядчик нас запевнив, що документи передані, але насправді це не було зроблено".

Разом з віце-прем"єром оглядати об"єкти до Євро-2012 у Львівській області сьогодні приїхали міністр фінансів Федір Ярошенко, міністр регіонального розвитку і будівництва Володимир Яцуба, міністр транспорту та зв"язку Костянтин Єфименко, міністр економіки Василь Цушко, міністр у справах сім"ї, молоді та спорту Равіль Сафіуллін, директор ТОВ "МОК - міжнародний олімпійський комітет" Євро-2012 "Україна" Маркіян Лубківський.

Нагадаємо, будівництво стадіону у Львові не раз припинялося. Зокрема, через конфлікт міської влади та підрядника "Азовінтекс".

Гендиректором "Азовінтекс" є Олександр Тарута, брат співвласника ІСД Сергія Тарути.

За матеріалами turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Колесников може "відлучити" фірму Тарути від будівництва стадіону у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути