четвер, 25 лютого 2010 16:58

У Львові відновилося будівництво стадіону до Євро-2012

У Львові відновилося будівництво стадіону до Євро-2012

Сьогодні, 25 лютого, почався новий етап будівництва стадіону в Львові, який прийматиме матчі фінальної частини Євро-2012. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Будівельні роботи проводяться одночасно по всьому периметру будівельного майданчика, тоді як раніше будівництво велося тільки на одній із сторін по черзі.

"Зараз на об"єкті працює близько 200 будівельників. Зокрема, ведеться будівництво монолітних балок посадочних рядів, які служитимуть опорою для трибун. Протягом цього року вже побудовано шість монолітних балок на північному боці стадіону. Всього по периметру арени побудують 68 балок", - розповів в.о. директора ЛКП Дирекції з будівництва стадіону Роман Черкас.

Інтенсифікація будівництва львівської арени гарантує забезпечення своєчасної здачі стадіону в експлуатацію. Згідно затвердженим УЄФА графіків будівництва, новий стадіон повинен бути зданий наприкінці липня 2011 року. На сьогоднішній день вже побудовано 18% каркасу футбольної арени. Повністю виконані підготовчі і земляні роботи, на 100% споруджені фундаменти і колони посадочних рядів першого ярусу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Львові повністю зупинено будівництво стадіону, на якому повинні пройти матчі Євро-2012, у зв"язку з відсутністю узгодженого проекту.

За матеріалами Dynamo.kiev.ua

Зараз ви читаєте новину «У Львові відновилося будівництво стадіону до Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути