понеділок, 27 серпня 2012 18:27

"Дай владі волю, вони б фізично знищили всіх інакодумців" - "бютівець"

"Дай владі волю, вони б фізично знищили всіх інакодумців" - "бютівець"
Андрій Павловський нагадав Януковичу про "танцюриста, якому щось заважає". Фото: www.newsmarket.com.ua

Віктор Янукович має величезні царські повноваження, але не може ефективно ними розпорядитися, тому провину за свої невдачі і списує на опозицію.

Так народний депутат Андрій Павловський прокоментував Gazeta.ua вислів Януковича про те, що частина опозиція намагається скористуватися проблемами України і створює хаос.

"Згідно з Конституцією, президент — голова держави і має бути президентом для всіх українці, незалежно від того, чи знаходяться вони при владі, чи мають опозиційні погляди. На жаль, Віктор Янукович показує, що він не є президентом всієї країни, а тільки її частини і лишається президентом одного регіону", - наголосив парламентар.

Він додав: "Така недолуга політика ні до чого хорошого не призведе. А призведе до таких проблем, які ми мали під час Податкового майдану, коли влада, яка представляє великий кримінальний капітал хотіла вирішити економічні проблеми за рахунок малого і середнього бізнесу".

Зараз таким же чином, влада намагається підняти свій рейтинг завдяки "мовному" закону та іншим, впевнений нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перемогти Януковича може лише досвідчена Тимошенко - Карасьов

"Ця публіка не звикла до консенсусу, не розуміє нормальної мови переговорів, а тільки розуміє силовий тиск, що ми і бачимо і по поведінці щодо опозиційних сил. Після того, як лідерів опозиції — Тимошенко та Луценка, - кинули за грати, нам ще розповідають, що опозиція чимось там заважає. Це просто смішно. Януковичу треба звикати до того, що є опозиція, що є люди, які мають іншу точку зору, ніж він. І рахуватися з цією точкою зору, а не ламати цих людей через коліно, вивозити до лісу, як люблять робити донецькі пацани", - наголосив Павловський.

"Бютівець" підкреслив, що спочатку два роки влада розповідала, що не може щось зробити, бо "попєрєднікі" заважають.

"Вони побудували залізобетонну вертикаль влади, але все рівно їм хтось заважає. Треба було б Януковичу нагадати про поганого танцюриста і що йому заважає. Справа не в тому, що опозиція заважає чи веде якусь не таку роботу, а справа у цій владі, яка узурпувана особисто Януковичем і його родиною", - підкреслив він.

Павловський зазначив: "У нас фактично немає парламенту — він перетворився на філіал Адміністрації президента, у нас немає уряду — він є винтелем Адмінітсрації президента, у нас всі губернатори — обслуга президента. Янукович знищив розподіл гілок влади в Україні. У нас всього цього немає. У нас є цар і бог Янукович на цій землі, а інші повинні бути його холуями".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бютівець" про звинувачення Азарова: "Нема чого на дзеркало нарікати"

Нардеп переконаний - зараз вся відповідальність за все, що відбувається в державі, лежить особисто на Януковичі, на його особистому оточенні і на Партії регіонів.

"Дай їм волю і вже остаточно знищили б, в тому числі і фізично, будь яку людину, яка займає опозиційні погляди, - наголосив парламентар. - Тому справа не в опозиції, а справа в тому, що маючи такі величезні царські повноваження, влада не може ефективно ними розпорядитися".

Зараз ви читаєте новину «"Дай владі волю, вони б фізично знищили всіх інакодумців" - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути