пʼятниця, 24 серпня 2012 13:44

Яценюк обурився, що Янукович випередив опозицію з покладанням квітів до пам'ятника Шевченку

Яценюк обурився, що Янукович випередив опозицію з покладанням квітів до пам'ятника Шевченку
Арсеній Яценюк закликав відправити президента у відставку. Фото: liveinternet.ru

Під час мітингу Об'єднаної опозиції у парку ім. Т.Г. Шевченка лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк у черговий раз закликав відправити президента Віктора Януковича у відставку через процедуру імпічменту.

На мітингу опозиційних сил зібралися близько 10 тисяч людей, які тримали прапори Об'єднаної опозиції і великий транспарант з написом "Імпічмент президенту".

Лідери опозиції проводили захід, стоячи у підніжжі самого пам'ятника.

"Країна — це не територія, це люди, свобода і незалежність. Так, ми незалежні. Дуже багато робиться для того, щоб кожен українець був вільний. Ми повинні боротися за нашу свободу та свободу Юлії Тимошенко і Юрія Луценка. Хочу, щоб на наступний День Незалежності ми побачили, а не почули, Луценка і Тимошенко", - сказав Яценюк.

Він зазначив, що опозиція бореться за свободу кожного українця та проти корупції.

Яценюк виявив незадоволення, що перед опозицією до пам'ятників Шевченку та Грушевському поклали квіти представники Партії регіонів.

"Деякі люди, які носять титул президента України, також поставили тут вінки. Ця людина не має права від імені українського народу ставити до великих українців такі низькі поклони. Ця людина знищує Україну, знищує українську мову. Янукович повинен бути відправлений в імпічмент", - зазначив він, після чого натовп закричав: "Зека — геть!".

Зараз ви читаєте новину «Яценюк обурився, що Янукович випередив опозицію з покладанням квітів до пам'ятника Шевченку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути