пʼятниця, 17 серпня 2012 16:46

"Бютівець" про звинувачення Азарова: "Нема чого на дзеркало нарікати"

"Бютівець" про звинувачення Азарова: "Нема чого на дзеркало нарікати"
Сергій Сас: проблема не в опозиції, а у владі. Фото: www.ukrinform.ua

У результатах українців на Олімпіаді винувата не опозиція, а влада, яка не займається належним чином підготовкою спортсменів.

Про це Gazeta.ua сказав народний депутат, "бютівець" Сергій Сас, коментуючи заяву прем'єр-міністра Миколи Азарова про те, що опозиція створила на заході негативний образ України і це вплинула на те, що до деяких українських спортсменів суддівство на Олімпіаді було необ'єктивним.

"У мене інша версія. Нас засудили не з огляду на те, що у нас погана опозиція. А нас засудили з огляду на те, що у нас влада не така", - підкреслив він.

Нардеп наголосив, що треба не шукати винних, а краще займатися підготовкою спортсменів.

"Влада не така чому? Тому що не займалася серйозно підготовкою наших спортсменів, не будувала базу для тренувань і тому із жодного ігрового спорту ми не отримали нагороду. Оце проблема. Проблема у самій владі", - переконаний "бютівець".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За медаль Хитрова боротимуться в арбітражному суді

Сас підкреслив: "Для того щоб мати нагороди, треба готуватися, а не розраховувати на якісь випадковості. Якщо в Новгород-Дністровському створено умови для тренування боксерів, то ми звідти отримали два олімпійських чемпіона. А якщо по деяким видам спорту у нас взагалі немає майданчиків для тренування, то про що ми можемо вести мову. Цей ряд можна продовжувати".

Нардеп також уточнив, що дійсно, за деякими видами спорту на Олімпіаді українських спортсменів дійсно засудили, зокрема з боксу.

Він додав: "Те, що у нас формується тоталітарний режим з усіма наслідками, які можливі і не можливі, то нехай ширше дивляться у сторону Білорусі у цьому контексті. Але треба не плутати спорт з політикою".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович вручив олімпійцям ордена, а Бубка - президенту факел із Лондона

"Я взагалі не дивуюсь таким заявам прем'єр-міністра. У нас це вже загально прийнято. У нас прес-секретарем може виступати заступник прокурора, який їздить по всій Європі з порушеням всього і вся — Конституції, закону про прокуратура, - і розповідає, проти кого які кримінальні справи порушено, - наголосив нардеп. - У нас може заявляти певні речі президент України відносно опозиції та її лідерів. Тому Микола Янович якраз працює у цьому самому ключі і нічого дивного у цьому немає".

"Та "нема чого на дзеркало нарікати....", - додав він, говорячи про заяву Азарова.

Зараз ви читаєте новину «"Бютівець" про звинувачення Азарова: "Нема чого на дзеркало нарікати"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути