середа, 12 березня 2008 08:12

Черновецький взяв приклад з Ющенка і написав Тимошенко листа

Черновецький взяв приклад з Ющенка і написав Тимошенко листа
Київський міський голова Леонід Черновецького заявляє, що не буде звітувати перед Кабінетом міністрів про діяльність столичної міськдержадміністрації, а згоден доповідати по цьому питанню Президенту України Віктору Ющенку.

Про це йдеться у відкритому листі Черновецького до прем"єр-міністра України Юлії Тимошенко.

У листі, зокрема, зазначається, що київська міська влада намагається максимально деполітизувати свою роботу.

"Цілком очевидно, що надмірна політизація роботи урядової команди – це явище тимчасове. Але вона на сьогоднішній день присутня в багатьох питаннях", - зазначає водночас Черновецький.

"Очевидно, що і в київській проблематиці політичні пристрасті урядовців часто беруть верх над здоровим глуздом. Зокрема, максимально політизованою виглядає підготовка окремих міністрів до засідання так званої "слідчої комісії Кабміну" щодо Києва", – йдеться у листі. Тому київський міський голова відмовляється брати участь в роботі "так званої "слідчої комісії Кабміну" та засіданні КМУ, присвяченому цій тематиці".

"Переконаний, що ця політична вистава є фарсом і не має на меті встановити істину, а лише виконати політичне замовлення", - продовжив мер столиці.

Черновецький зазначає, що як Київський міський голова, звітуватиме перед Президентом України, який "згідно букви і духу Конституції та законів України наділений необхідним рівнем легітимності".

Також Черновецький наголошує, що готовий звітувати перед Київською громадою, яка наділила його владними повноваженнями.

Серед питань порядку денного сьогоднішнього Кабміну значиться і звіт голови КМДА з виконання актів законодавства та розв"язання актуальних проблем розвитку Києва. Звіт включений у блок тем, віднесених до пріоритетних питань державної політики. Черновецький має бути присутній як доповідач на цьому засіданні, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький взяв приклад з Ющенка і написав Тимошенко листа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути