Ексклюзиви
понеділок, 29 грудня 2008 10:41

Через Ющенка і Тимошенко задихнувся хлопчик під завалами в Євпаторії?

Через Ющенка і Тимошенко задихнувся хлопчик під завалами в Євпаторії?
У понеділок потерпілі від вибуху в житловому будинку в Євпаторії, який стався в минулу середу, повинні заселитися в нові квартири.

Про це пише газета "Сегодня", зазначаючи, що в суботу, коли потерпілі приїхали оглянути своє нове житло, їх звідти вигнали.

Квартири людям презентувала особисто міністр праці Людмила Денисова. Як тільки вона виїхала, людей перестали пускати. Сама Денисова назвала це непорозумінням, пов"язавши його з тим, що люди ще не отримали ордерів.

У суботу в Євпаторії пройшли перші поховання загиблих від вибуху будинку N67 по вулиці Некрасова.

Усіх, кому пощастило вижити, прихистили у пансіонаті "Феміда", розташованому в сусідньому кварталі. Їх близько 100 осіб.

Між тим, мешканці нарікають, що приїзд керівництва країни нібито збив темп рятувальних робіт.

Так, одна з мешканок розповіла: "Мій чоловік працює в міліції і забезпечував оточення. Він додому повернувся, випив чарку коньяку і розридався. Розповів, що через приїзд кортежу не змогли врятувати хлопчика, який дзвонив з-під завалів. На час їхньої присутності забрали з майданчику подачу кисню під завал, щоб виключити погрозу вибуху. Коли вони виїхали, хлопчик не відгукувався. Його знайшли задихнувшимся..."

Однак рятувальники відкидають звинувачення.

"Там така психологічна обстановка, що дорослим чоловікам було непросто. Можливо, у когось здали нерви", - сказав журналісту помічник начальника кримського головкому МНС Володимир Іванов.

"Ти ж сам бачив, що коли там були президент із прем"єром, роботи не припинялися. Їхня охорона в жасі була, коли над головами перших осіб висіли плити і блоки на тросах підйомних кранів. Роботи велися в максимально можливому темпі", - підкреслив він.

"А щодо повітряної суміші... Куди її подавати, якщо невідоме місце розташування людини? Це всe емоції... Ми знайшли шість мобілок при розборі завалів, але серед інших речей, а не затиснуті в руках загиблих...", - додав Іванов.


Зараз ви читаєте новину «Через Ющенка і Тимошенко задихнувся хлопчик під завалами в Євпаторії?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути