вівторок, 16 грудня 2008 15:50

Чечетов: ПР ще не обговорювала можливість складання 150 мандатів

У коаліції 226-ти голосів без комуністів немає, тому ми ставимо питання жорстко: або створюйте дієздатну коаліцію, або повинна створюватися з нуля нова коаліція

Таку думку висловив народний депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов, коментуючи інформацію про те, що Партія регіонів може скласти 150 депутатських мандатів, щоб президент України підписав указ про розпуск парламенту.

За словами Чечетова, питання складання повноважень депутатами від Партії регіонів поки не обговорювалося. Він також підкреслив, що коаліція у Верховній Раді повинна бути дієздатною і ефективною, оскільки їй потрібно буде ухвалювати непопулярні рішення на користь країни.

"Тому або повністю відбувається формування цієї коаліції, або Володимир Литвин повинен сказати, що він увів в оману суспільство, оскільки коаліції як такої немає", - вважає парламентарій.

"А якщо буде створена коаліція у 226 депутатів - на здоров"я. Ми працюватимемо в опозиції, жорстко контролюватимемо владу, вимагатимемо віддати нам бюджетний комітет, оскільки у будь-яких класичних демократіях Європи контроль за фінансами здійснює опозиція", - каже Чечетов, повідомляє ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Чечетов: ПР ще не обговорювала можливість складання 150 мандатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути