понеділок, 29 вересня 2008 08:37

Чечетов бачить Януковича президентом або прем"єром

Якщо у БЮТ і НУ-НС нічого не вийде, ПР чекатиме конкретних пропозицій. Ми серйозні люди і на це хитання туди-сюди не звертаємо уваги. Коли будуть пропозиції, ми почнемо публічний відкритий діалог. А просто так грати з нами ми не дозволимо

Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов.

Він спростував заяви, що переговори БЮТ і ПР не привели до створення коаліції через те, що фракції не змогли домовитися про розподіл посад.

"Для Януковича, і він не раз про це заявляв, важливе не крісло, не посада, а те місце, де б він приніс більше користі для держави, щоб зміг виконати ті зобов"язання, які давав людям. Всі політики - боржники перед людьми, ми давали зобов"язання, значить, повинні їх виконувати. У нас немає жодного політика, який би сказав, що зміг всі свої зобов"язання виконати", - зазначив політик.

За його словами, поки що, "в рамках нинішньої ситуації в країні, якщо БЮТ і НУ-НС відтворять коаліцію, то хай реанімуються, Бог їм суддя, значить, вони нам підготують хороший стартовий майданчик, щоб Віктор Федорович став президентом".

Михайло Чечетов, кажучи про те, на якій посаді він особисто бачить лідера фракції ПР, зазначив, що "з його потенціалом, з його досвідом, багажем знань і навиків Віктор Федорович міг би працювати успішно і президентом, і прем"єром, і спікером, але з погляду його характеру, його досвіду, найефективніше він працював би або в кріслі прем"єра, або президента", пише ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Чечетов бачить Януковича президентом або прем"єром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути