середа, 24 липня 2019 12:27

"Бунт підлітків" - поетеса про електорат Зеленського

"Бунт підлітків" - поетеса про електорат Зеленського

Електорат Володимира Зеленського і його політичної сили "Слуга народу" - це інфантильні люди, які хочуть домінувати, - такою думкою поділилася в інтерв'ю Gazeta.ua поетеса Євгенія Чуприна.

- Мене в цій ситуації тривожить не сам Зеленський, а люди, які за нього голосували. Це ті люди, які хочуть домінувати. Саме таким чином вони реалізували свою можливість впливати на ситуацію. Їм підсовували різних політиків, а вони скористалися своїм правом голосу і поламали цю гру. Вони таким чином відчули свою значущість. Їм це подобається: "Зробимо їх разом". Це такий бунт підлітків. Вони раді, що нашкодили.

Ти сидів у теплій сраці: маленька людинка, лузер. А тут раптом всі стали лузерами, все обнулилося. Хіба не краса? "Зробимо їх разом". Це такий бунт підлітків

Багато хто з виборців Зеленського ненавидить Порошенка. Бо він у них Едипів комплекс викликає. Він тримається по-батьківськи. А людей це дратує. Із ним починають боротися. Тим пак, що у нас багато інфантильних верств населення: бюджетники, пенсіонери. Вони відчувають, що є люди, які живуть цікавіше за них.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський нагадує раннього Путіна - Євгенія Чуприна

Їм подобається, що президентом стане блазень, який буде по фонтанах бігати, замість того щоб працювати.Ти сидів у теплій сраці: маленька людинка, лузер. А хтось доклав зусиль і досяг успіху. А тут раптом всі стали лузерами, все обнулилося. Хіба не краса? Краса. - іронізує поетеса.

Інтерв'ю з Євгенією Чуприною читайте в журналі Країна.

Колишній голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль програв вибори по округу № 106 у Сіверськодонецьку на Луганщині.

Москаль, який йшов як самовисуванець, отримав 11,99% або 5 649 голосів виборців.

На окрузі переміг кандидат від "Слуги народу" Олексій Кузнєцов - 21,49%.

Перед днем голосування у Facebook Москаль заявляв:

"Почув сьогодні від виборців, що по вулицях Сіверськодонецька пішла масова скупка голосів. Прямо посеред білого дня роздають гроші. Це позор. Я такого безкарним не лишу. Поліцію вже мобілізував, цей безпредєл припинять".

Зараз ви читаєте новину «"Бунт підлітків" - поетеса про електорат Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути