Ексклюзиви
субота, 27 квітня 2013 12:07

Булатецького не виключатимуть із "Батьківщини"

Булатецького не виключатимуть із "Батьківщини"
Булатецького не виключать із партії через Одарича. Фото: Анатолій БАБАК

Доля головного черкаського опозиціонера Миколи Булатецького щодо виключення з партії вирішуватиметься на міському бюро "Батьківщини".

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат від "Батьківщини" Сергій Пашинський.

Нагадаємо, Булатецький – єдиний опозиціонер, який не погодився з офіційною позицією партії і не голосував за імпічмент міського голови Черкас Сергія Одарича.

"Рішення про голосування за імпічмент мера Черкас приймалося міським бюро, – говорить Пашинський. – Звичайно, Микола Булатецький має право на свою думку. Але оцінку йому буде робити міське бюро нашої черкаської організації. У нього така думка, він її озвучив, були дебати на фракції, яка одноголосно його не підтримала".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Продемонструйте таку ж єдність ПР і "Батьківщини" і разом висловіть недовіру Тулубу" - Сиротюк черкаським депутатам

За словами нардепа, такий крок черкаського опозиціонера у партії можуть пробачити, залишивши його членом "Батьківщини".

"Я не бачу потреби виключати Булатецького з партії за незгоду з офіційною політикою фракції у міськраді. У нас демократична партія, у нас не ходять строєм і руки не тримають за головою. До речі, поцікавтеся позицією його сина Максима Булатецького... (він проголосував за імпічмент спільно з ПР, через що посварився з батьком – Gazeta.ua), – зазначив Пашинський.

Нагадаємо, рішення про імпічмент черкаському меру Сергію Одаричу ініціювали представники фракції Партії регіонів. Спільно з депутатами від опозиції 24 квітня вони проголосували за це рішення. Підтримали його 40 із 61 депутатів. Одарич не визнає законності цього рішення і оскаржив свою "відставку" у суді. Поки що виконує обов'язки мера секретар міськради "регіонал" Віктор Горкун.

Зараз ви читаєте новину «Булатецького не виключатимуть із "Батьківщини"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути