неділя, 27 листопада 2011 13:31

"Більшість росіян пов'язує з ним надії на майбутнє": Путіна висунули в Президенти

"Більшість росіян пов'язує з ним надії на майбутнє": Путіна висунули в Президенти

Прем'єр-міністр РФ Володимир Путін заявив на з'їзді "єдиноросів", що приймає пропозицію балотуватися в президенти Росії.

"Я вдячний Дмитру Анатолійовичу Медведєву, з'їзду "Єдиної Росії" за висунення моєї кандидатури і пропозицію балотуватися на посаду президента Російської Федерації. Я, звичайно, з вдячністю цю пропозицію приймаю", - сказав Путін в неділю на з'їзді "Єдиної Росії".

Голова вищої ради "Єдина Росія" Борис Гризлов від імені партії виніс на розгляд з'їзду кандидатуру партійного лідера Володимира Путіна для висунення його кандидатом в Президенти на виборах 4 березня 2012. Він повідомив, що "Єдина Росія" і Загальноросійський народний фронт пропонують, щоб єдиним кандидатом став Путін.

Політик підкреслив, що партія завжди беззастережно підтримувала, підтримувала і буде підтримувати Путіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путіна освистали у прямому ефірі

Після цього Медведєв заявив, що голосування на парламентських виборах 4 грудня за "Єдину Росію" буде означати і голосування за кандидата в президенти, якого висуває партія.

"Проголосуйте за нашу програму і за наше майбутнє, і тим самим проголосуйте за нашого кандидата в президенти", - заявив Медведєв, виступаючи на з'їзді "Єдиної Росії" в неділю.

Раніше делегати запропонували з'їзду висунути єдиним кандидатом від "Єдиної Росії" і Загальноросійського народного фронту прем'єр-міністра Володимира Путіна.

На думку глави держави, підсумки виборів до Держдуми, "звичайно ж, вплинуть на хід президентської кампанії".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відполірований імідж Путіна набрид росіянам - Le Temps

"Чим переконливішим буде результат, досягнутий 4 грудня, тим певнішою і більш солідною буде перемога на виборах (президента) в березні майбутнього року", - вважає Медведєв.

"Я впевнений, що наша перемога не тільки корисна, але й необхідна нашій країні", - сказав президент.

За його словами, запропонований ним і підтримуваний "Єдиною Росією" "кандидат на пост президента Володимир Володимирович Путін дійсно найбільш популярний, найдосвідченіший і найуспішніший політик сучасної Росії".

Після цих слів Медведєва зал вибухнув бурхливими оплесками та скандуванням: "Путін!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін зраджував дружині та бив її - ЗМІ

"Абсолютна більшість наших громадян довіряє йому і пов'язує з ним свої надії на майбутнє. Я не сумніваюся, що за підсумками сьогоднішньої роботи з'їзд офіційно висуне його для того, щоб брати участь у боротьбі за найвищу посаду в нашій країні", - зазначив Медведєв, побажавши Путіну "удачі у всьому".

Зараз ви читаєте новину «"Більшість росіян пов'язує з ним надії на майбутнє": Путіна висунули в Президенти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути