вівторок, 22 листопада 2011 05:30

Путіна освистали у прямому ефірі

"Прем'єр-міністр Російської Федерації, що бажає знову стати президентом, громадянин Путін Володимир Володимирович вирішив наскребти очок у передвиборних перегонах і насолодитися любов'ю електорату.

Він вирішив виголосити промову перед багатотисячною аудиторією у СК "Олімпійський" після бою Ємельяненко-Монсон. І був освистаний. Звісно, знакова подія, але очікувана. Рейтинг Путіна — 30–40% залежно від регіону. Він стабільно падає, антирейтинг стабільно росте.

Він уже не президент більшості.

Цікаво, чому це він гадав, що, якщо люди люблять бої, отже вони й шахраїв зі злодіями мають любити?

Путін при владі 12 років, з 1999-го. Перші 4 роки він робив і добре, і зле. Багато розумного.

Іще 4 роки ні хріна не зробив, а тільки тремтів над своїм рейтингом. Останні 4 роки він захоплений лише крадійством зі своїми товаришами та їх родичами, більше нічим.

Від того і свист".

Російський громадський діяч Олексій Навальний в інтернет-щоденнику

"Іще одна причина, що змушує європейську сторону думати про відтермінування парафування, — це зникнення чи не останнього важеля з і без того ефемерного арсеналу інструментів впливу на українську владу. Річ у тім, що після парафування угоди необхідно мінімум півроку для підготовки документа до підписання — перекладу всіма мовами країн ЄС, внутрішньодержавних процедур тощо. Якби Янукович і компанія демонстрували хоч якийсь рух назустріч побажанням ЄС у демократичній сфері, можна було б спокійно займатися технічною роботою".

"Дзеркало тижня"

За "Ґруп Ді Еф" ховається відоме ім'я. Підприємство належить українському мільярдеру Дмитру Фірташу, другу та раднику Януковича.

Від штаб-квартири "Ґруп Ді Еф" можна пішки дійти до офісу компанії "Евро іст Бітеіліґанс", яка начебто є засновником іншої компанії, що володіє резиденцією українського президента під Києвом.

Прекрасна дача для механіка за освітою, що декларує 80 тис. євро річного прибутку... І що між двома турами виборів президента проголошував — в Україні не існує прозорішого політика".

"Ліберасьйон", Франція

Зараз ви читаєте новину «Путіна освистали у прямому ефірі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути