пʼятниця, 24 грудня 2021 11:48

Банкова має намір поставити Микитася "наглядачем" за Чернігівщиною від влади - Романенко прокоментував обшуки в Чернігові

Автор: Офіс Президента України
 

Масові обшуки в Чернігові пов'язані з тим, що Банкова незадоволена самостійним Атрошенком і хоче поставити "наглядачем" за областю Микитася. Про це у Facebook написав політичний експерт Юрій Романенко.

"У мера Чернігова Владислава Атрошенка проблеми - комунальні підприємства обшукують правоохоронними органами. Як він учора написав, 55 обшуків провели іроди в його комунальників. Як ми розуміємо, якщо обшуки починаються, то це комусь потрібно. А потрібно Офісу президента, який незадоволений Атрошенком", - повідомив експерт.

Романенко зазначив, що в Офісі президента мають намір виставити на 206 округ скандально відомого забудовника Микитася.

"Дзвінким ляпасом можуть бути результати довиборів у 206 окрузі на Чернігівщині. За округ хочуть битися всі, зокрема й ОП. Тому що це привід для визначення перспектив. За чутками, Офіс президента планує кинути на округ скандально відомого київського забудовника Максима Микитася. Який у разі перемоги має стати "наглядачем" за Чернігівською областю від СН", - підсумував політичний експерт.

Зараз ви читаєте новину «Банкова має намір поставити Микитася "наглядачем" за Чернігівщиною від влади - Романенко прокоментував обшуки в Чернігові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути