вівторок, 07 червня 2011 17:54

Азаров і Путін у Москві шукають "газовий" компроміс

Азаров і Путін у Москві шукають "газовий" компроміс

Прем'єр-міністр України Микола Азаров сподівається на знаходження взаємовигідного рішення щодо газових контрактів на переговорах у Москві у вівторок.

Про це він сказав під час засідання комітету з питань економічного співробітництва.

"Ми глибоко переконані, що чинні угоди на сьогоднішній день не відповідають реаліям і є досить обтяжливими для української економіки. Ми сподіваємося, що ми зможемо знайти взаємовигідні рішення з цих питань і з цілої низки інших", - сказав він.

Глава українського уряду також відзначив, що Україна є найбільшим покупцем і транзитером російського газу в європейські країни і у неї немає проблем з розрахунками за газ.

"Наша країна є найбільшим покупцем і транзитним перевізником газу в європейські країни. Як відомо, у нас немає проблем у розрахунках. Ми платимо своєчасно ", - підкреслив прем'єр. 

Раніше Азаров заявляв, що надіслав Путіну листа, в якому виклав аргументи стосовно перегляду цін на "блакитне паливо" для України. Водночас "Газпром" напередодні візиту українського прем'єра до російської столиці вчергове повідомив, що підстав для цього немає.

Зараз ви читаєте новину «Азаров і Путін у Москві шукають "газовий" компроміс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути