четвер, 21 квітня 2011 22:22

Ющенко називає денонсацію газової угоди благородною справою

Ющенко називає денонсацію газової угоди благородною справою

Газові угоди, підписані в 2009 році, і Харківські угоди потрібно денонсувати, бо вони не відповідають національним інтересам.

Про це заявив екс-президент Віктор Ющенко в ефірі 5 каналу.

"Це благородна справа провести денонсацію газової угоди і Харківських угод, бо вони не відповідають національним інтересам", - сказав він.

"Мені здається, що якби зараз перед Януковичем, вірніше перед владою стояло питання підписувати, чи не підписувати Харківські угоди, сьогодні б ці угоди не були підписані", - зазначає політик.

"Цим кроком, через начебто намір здешевити російський газ, залишивши російську базу, ми не тільки відмовились від власної безпекової політики, ми не відкрили собі завтрашній день щодо інтегрування України в європейську колективну безпекову політику", - уточнив Ющенко.

"Ми собі закрили майбутнє. Ми перевели його в гроші. А насправді запитайте будь-якого політика, яка орендна плата за гектар землі? Та ніяка", - додав екс-президент.

"Ми платимо найдорожчу ціну за газ, яка економічно необґрунтована, яка є корупційна. Ми віддали національні території... Але саме головне, ми програли стратегічну для нації політику", - заявив Ющенко.

Нагадаємо, депутат від БЮТ Сергій Власенко в ефірі телеканалу ТВі заявив, що через втручання компанії "РосУкрЕнерго" в 2009 році в переговорний процес України і Росії було підписано газові контракти на жорстких умовах.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко називає денонсацію газової угоди благородною справою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути