середа, 16 квітня 2014 22:22

Януковича контролює російська розвідка - СБУ

Януковича контролює російська розвідка - СБУ
Віктор Янукович Фото: hvylya.org

У Службі безпеці України вважають, що екс-президента Віктора Януковича контролює російська військова розвідка. Про це повідомив один з керівників контррозвідки СБУ Віталій Найда, пише "Українська правда".

За його словами, діяльність проросійських сепаратистів координується п'ятьма розвідувальними центрами розташованими на території РФ. Зокрема йдеться про центри у Краснодарському краї, Новоросійський розвідувальний центр та центр у місті Туапсе.

Він додав, що один із вищевказаних розвідувальних центрів знаходиться у Ростові-на-Дону.

"Я нагадую про те, що саме в Ростові періодично з'являється перед журналістами екс-президент Віктор Янукович", - сказав він.

"Тому ми вважаємо, що це непрямим чином свідчить про те, що колишній керівник держави знаходиться під контролем російської військової розвідки", - додав він.

Найда нагадав, що координацію сепаратистів та диверсантів здійснює офіцер головного розвідувального управління Ігор Стрєлков.

Наразі СБУ розшукує Стрєлкова, щодо якого розпочато кримінальне провадження за фактом організації умисного вбивства та вчинення дій на шкоду суверенітету, територіальній цілісності та недоторканності України, проведення диверсійно-підривної діяльності, а також організації масових заворушень на території східних областей України.

Зараз ви читаєте новину «Януковича контролює російська розвідка - СБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути