Ексклюзиви
пʼятниця, 04 травня 2007 16:16

Янукович закликав українців брати участь у позачергових парламентських виборах

Прем"єр-міністр Віктор Янукович закликає українців брати участь у позачергових виборах Верховної Ради. Про це Янукович сказав, виступаючи перед учасниками мітингу на підтримку коаліції на Майдані Незалежності.

"І нехай український народ зробить висновок, хто з політиків займає відповідальну позицію, хто з політиків має право дивитися чесно людям в очі. Це повинні сказати ви", - сказав Янукович, звертаючись до мітингувальників.

Він зазначив, що готовий підкоритися будь-яким результатам цих виборів і пояснює свою згоду на проведення виборів необхідністю вирішити політичну кризу в державі.

"Я сьогодні офіційно буду звертатися до всього українського народу, до наших співгромадян, які місяць чекали рішення суду. Ви бачите, що практично сьогодні КС паралізовано, тримати далі державу в такому стані, уряд, парламент, у цілому владу, немає ніякої перспективи, це не приведе ніколи до підняття економіки, до поліпшення благополуччя громадян, а це основне, заради чого ми працюємо", - сказав прем"єр-міністр.

З його слів, сьогодні вирішується питання про створення робочої групи, яка займеться організацією виборів і визначенням дати їх проведення.

Президент Віктор Ющенко й прем"єр-міністр Віктор Янукович у результаті переговорів 4 травня домовилися про проведення позачергових виборів Ради, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Янукович закликав українців брати участь у позачергових парламентських виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути