четвер, 04 вересня 2008 18:23

Янукович-президент готовий зробити Тимошенко прем"єром

Янукович-президент готовий зробити Тимошенко прем"єром
Глава Партії регіонів Віктор Янукович розповів про готовність до співпраці з Юлією Тимошенко. За словами Януковича, він не заперечує проти кандидатури Тимошенко на пост прем"єра країни у разі його перемоги на президентських виборах, повідомляє РБК.

Кажучи про перспективи співпраці з Тимошенко, Янукович сказав: "У мене вистачає витримки, хоча це не дуже просто, умовно кажучи. У мене є величезний досвід роботи на різних рівнях з людьми. Тому я не бачу взагалі перешкод".

Відзначимо, що вибори президента України назначені на 2010 рік.

Про можливу співпрацю між Партією регіонів Януковича і Блоком Юлії Тимошенко у Верховній раді України зайшла мова після того, як депутати від БЮТ спільно з регіоналами і комуністами проголосували за обмеження повноважень президента країни Віктора Ющенка. Останній назвав те, що трапилося, спробою державного перевороту.

Через дії БЮТ фактично припинила своє існування так звана демократична коаліція, в яку, окрім Блоку Юлії Тимошенко, входила фракція НУНС. Депутати від НУНС оголосили про вихід з коаліції з БЮТ; при цьому представники обох політичних рухів не виключають можливого відродження альянсу.

Зараз ви читаєте новину «Янукович-президент готовий зробити Тимошенко прем"єром ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути