Ексклюзиви
четвер, 17 січня 2008 11:01

Янукович забирає свої гроші у Ахметова

Янукович забирає свої гроші у Ахметова
Лідер Партії Регіонів Віктор Янукович виводить свої активи з компаній однопартійця Ріната Ахметова. Головна причина - конфлікт всередині Партії Регіонів, повідомляє Новий регіон з посиланням на свої джерела.

"Янукович дійсно виводить свої активи з компаній Ахметова", - сказав співбесідник агентства.

"Раїса Богатирьова - людина Ахметова, пішла до президента Ющенка в Радбез не просто за красиві очі. Ющенко дав чіткі гарантії, що, в такому випадку, Ахметов і його бізнес отримають імунітет від можливих реприватизаційних витівок Юлії Тимошенко", - додає джерело.

Ющенко пообіцяв захистити Ахметова від Тимошенко

"У цій ситуації навіщо Ахметову Янукович? Він йому давно не потрібний. Гарантії недоторканності імперії "СКМ" Ахметова забезпечені на рівні самого Ющенка. Тому Янукович зі своєю групою у зв"язці з Миколою Азаровим, по суті, опинилися в дуже глибокій опозиції", - відзначив він.

Політолог Володимир Маленкович вважає, що оформлення "повного розлучення" між Віктором Януковічем і Рінатом Ахметовим дійсно може відбутися в найближчий час.

"Для Януковича в цій ситуації важливо точно визначитися: готовий він остаточно побити горшки з Ахметовим, який є головним фінансовим джерелом партії, і піти у вільне плавання в політиці, чи ні?" - говорить він.

Політолог вважає, що для екс-прем"єра вкрай важливо показати свою відособленість від табору Ахметова, який переметнувся під "крило" до Ющенка. Тільки у такому разі "він матиме політичну перспективу", тим паче що президентські вибори не за горами - на початку 2009 року.

За матеріалами: Новый регион, Остров.


Зараз ви читаєте новину «Янукович забирає свої гроші у Ахметова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути