Ексклюзиви
четвер, 13 листопада 2008 16:31

Янукович скаржиться, що Тимошенко допомагає Господь Бог

Лідер фракції Партії регіонів Віктор Янукович критикує політику чинного уряду в галузі житлово-комунального господарства, зокрема підготовки до зими.

Про це він сказав, відкриваючи засідання опозиційного уряду в середу.

Зокрема, Янукович розкритикував заяви голови "Нафтогазу" про відключення від газопостачання міст-боржників та притягнення до відповідальності мерів цих міст.

"Посадили житлово-комунальне господарство, а через нього всіх жителів України, як кажуть, на шпагат, хочуть зробити олімпійців", - сказав він.

Крім того, Янукович наголосив на тому, що зростання цін майже по всіх продуктах зростає і до нього ще додалася заборгованість по зарплаті у зв"язку з фінансовою кризою. Також, на переконання лідера ПР, такої масової зупинки промислових підприємств не було з часів становлення незалежності України.

Янукович констатував, що незважаючи на "недолугу" економічну політику уряду стан економіки трохи покращився, коли було зібрано великий врожай.

"Як то кажуть, Господь Бог допоміг", - зазначив він.

За його словами, опозиційний уряд має наміри з"ясувати, як господарник, тобто уряд, "розпорядився цим врожаєм", повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Янукович скаржиться, що Тимошенко допомагає Господь Бог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути