Ексклюзиви
вівторок, 19 червня 2007 15:43

Янукович пообіцяв, що не користуватиметься методами Тимошенко

Віктор Янукович заявляє, що ручного управління цінами ні на хлібопродукти, ні на нафтопродукти в Україні не було і не буде.

"Ніякого ручного управління (цін) ні хлібопродуктами, ні нафтопродуктами не було, немає і не буде. Ми застосовуємо ринкові методи, і вони передбачають зниження об"ємів постачань муки, продовольчої пшениці на український ринок за рахунок державного резерву", - сказав прем"єр на брифінгу у вівторок в Києві.

Прем"єр підкреслив, що відносно інших видів хліба - "ніхто цього не обмежує, це вільний ринок, і на вільному ринку є вільні ціни".

"Ми б не хотіли, щоб кризи створювалися штучно, оскільки це робилося в різні роки різними політичними силами. Ті листи, які отримують зараз хлібопекарські підприємства від деяких, я б сказав політиків-бізнесменів від опозиції, вони не сприяють створенню ринкового середовища, а направлені на те, щоб криза розвивалася", - сказав Янукович, додавши: "Ніякої кризи не буде. Державу має достатньо важелів впливу, щоб не допустити кризу", передає Інтерфакс.
Зараз ви читаєте новину «Янукович пообіцяв, що не користуватиметься методами Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути