Ексклюзиви
середа, 16 лютого 2011 18:45

Янукович поцікавився у двох губернаторів, чому в них погано

Янукович поцікавився у двох губернаторів, чому в них погано

Президент України Віктор Янукович поцікавився, як в Донецькій області влада захищає шахтарських вдів, а у Миколаївській - повертає борги з заробітної плати, які досягли в регіоні 60 мільйонів гривень.

Про це повідомила прес-служба глави держави.

Зокрема, сьогодні Янукович провів зустрічі з головами держадміністрацій Донецької та Миколаївської областей. Увага президента була приділена питанням соціального захисту людей.

Головний чиновник поцікавився тим, як в Донецькій області влада захищає шахтарських вдів, як піклуються про них місцеві чиновники, і чому ці жінки не були вчасно почуті обласною владою і були змушені вдатися до акції протесту.

Голова Донецької облдержадміністрації Анатолій Близнюк доповів президентові про те, які заходи вже вживаються для виправлення ситуації.

Разом з тим, у розмові з головою Миколаївської облдержадміністрації Миколою Кругловим президент України загострив увагу на заборгованості з заробітної плати, яка досягла в регіоні 60 мільйонів гривень. Під час розмови були визначені шляхи подолання заборгованості.

Йшлося і про ситуацію на суднобудівних заводах. Зокрема тих, які потребують рішень з боку держави для їх відродження.

Підсумок цих зустрічей Янукович обговорив з прем'єр-міністром України Миколою Азаровим. На цю вечірню зустріч був запрошений і перший віце-прем'єр Андрій Клюєв.

Зараз ви читаєте новину «Янукович поцікавився у двох губернаторів, чому в них погано». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути