Ексклюзиви
вівторок, 25 вересня 2007 18:07

Янукович: нормальні повинні об"єднатися зі здоровими

Лідер Партії регіонів, прем"єр-міністр України Віктор Янукович закликає створити широку коаліцію за підсумками позачергових виборів у Верховну Раду.

У інтерв"ю в прямому ефірі Харківського обласного телебачення у вівторок він відзначив, що опоненти Партії регіонів "будуть вимушені" визнати результати парламентських виборів, і виразив упевненість, що його партія переможе на них.

"Чесно виборів вони (опоненти - ІФ) не виграють, фальсифікацій ми не допустимо, вихід один: якщо там є нормальні люди, вони повинні об"єднатися із здоровими прагматичними силами і разом будувати країну, будувати майбутнє", - сказав В.Янукович.

Він відзначив, що політичні сили, які займаються "авантюрами, продовжують дестабілізувати ситуацію в країні, приречені, у них немає майбутнього".

Янукович підкреслив, що Партія регіонів має розробки по попередженню фальсифікацій майбутніх виборів. "У нас є свої секрети, ми контролюємо і володіємо ситуацією по кожному регіону і готові реагувати", - сказав він, повідомляє ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА.

Зараз ви читаєте новину «Янукович: нормальні повинні об"єднатися зі здоровими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути