Ексклюзиви
середа, 15 жовтня 2008 10:06

Янукович готовий замінити Тимошенко

Янукович готовий замінити Тимошенко

Партія регіонів готова очолити уряд і має професійну команду, заявив журналістам лідер Партії регіонів Віктор Янукович, відповідаючи на питання, чи готовий він знову очолити Кабінет міністрів.

За словами Януковича, якщо "український народ проголосує і підтримає нас, ми готові".

При цьому лідер "регіоналів" відзначив: "Ми маємо професійну команду, яка вже не раз показувала, як потрібно працювати".

"Ми наведемо лад, буде стабільність, і ми об"єднуватимемо країну, робитимемо все, щоб Україну ніхто не ділив", - сказав Янукович.

Нагадаємо, що в понеділок лідер ПР Віктор Янукович заявив, що дострокові парламентські вибори повинні відбутися якнайшвидше.

"Робити це потрібно терміново", - відзначив головний "регіонал".

В той же час він підкреслює, що ПР категорично проти проведення дострокових парламентських виборів.

"Проте протистояння на найвищих сходинках влади досягло такого рівня, який може спровокувати серйозний конфлікт, в який можуть бути втягнуті громадяни нашої країни. Фактично на сьогодні влада не займається проблемами людей, проблемами держави. Верхівка зайнята виключно боротьбою за владні крісла", - вважає він.

Тим часом ще у вересні народний депутат Василь Хара заявляв, що ПР не піде на перевибори. За його словами, чергові дострокові вибори не змінять склад парламенту.

"Це цілий рік політичні сили по волі або неволі займатимуться виборами. Це означає, що ми забудемо про економіку, зовнішню політику держави та інше", - констатує "регіонал", пише Обозрєватель.

Зараз ви читаєте новину «Янукович готовий замінити Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути