Ексклюзиви
субота, 28 квітня 2007 12:04

Янукович готовий іти на дострокові вибори

Янукович готовий іти на дострокові вибори

Прем"єр Віктор Янукович вважає, що дострокові вибори до Верховної Ради можуть відбутися лише на основі політичних домовленостей сторін.

Про це він заявив на брифінгу в суботу.

"Якщо ми сядемо і прийдемо до висновку, що треба йти на вибори, то ми готові це зробити, але їх назва буде не на підставі конституції, а на підставі політичних консультацій і узгоджень", - підкреслив Янукович.

Прем"єр зазначив, що президент підписав указ про розпуск парламенту "одноосібно, тим самим розірвавши той переговорний процес, який фактично розпочався на рівні політичних сил".

"Треба негайно відступити від будь-яких засобів тиску на суди загальної юрисдикції, Конституційний суд, тиску на членів ЦВК, тиску на правоохоронні органи. Робити замовлення чи шукати можливості як одних керівників правоохоронних органів замінити на тих, хто може виконувати замовлення – це шлях в нікуди", - заявив він.

Янукович також висловив сподівання, що найближчим часом зустрінеться з президентом і пояснить йому свою позицію, пише Українська правда.




Зараз ви читаєте новину «Янукович готовий іти на дострокові вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути