пʼятниця, 16 лютого 2018 03:26

Анонсована зустріч Клімкіна з Лавровим

Анонсована зустріч Клімкіна з Лавровим
Клімкін зустрінеться з Лавровим. Фото: KP.UA

Міністерство закордонних справ Росії анонсувало зустріч керівника МЗС Росії Сергія Лаврова з главою МЗС України Павлом Клімкіним і главою МЗС Німеччини Зігмаром Габріелем.

Про це йдеться на сайті відомства.

Крім цього, поки не підтверджують проведення зустрічі глав МЗС "нормандського формату" на полях Мюнхенської конференції з питань безпеки. Ця зустріч зараз опрацьовується.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко зустрінеться з Лавровим

"Зараз ми не можемо підтвердити. Опрацьовується питання проведення зустрічі в" нормандському форматі ", - заявила представник МЗС Росії Марія Захарова.

Міністри закордонних справ країн "нормандської четвірки" зустрінуться в Мюнхені 16 лютого. У рамках цієї зустрічі міністри України, Німеччини, Франції та Росії планують обговорити питання безпеки, звільнення українських заручників, політичних в'язнів і "доведення до відома Росії, що не існує ніякої розумної альтернативи реальної миротворчої місії на території окупованого Донбасу".

Зараз ви читаєте новину «Анонсована зустріч Клімкіна з Лавровим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути