понеділок, 17 червня 2013 20:53

Якщо від опозиції не буде єдиного кандидата у президенти, то почнеться війна всіх проти всіх - експерт

Якщо від опозиції не буде єдиного кандидата у президенти, то почнеться війна всіх проти всіх - експерт
Євген Філіндаш. Фото: tyzhden.ua

Опозиція сильно б'є по своїм шансам на перемогу, не висуваючи єдиного кандидата на президентські вибори.

Про це на прес-конференції у Києві сказав експерт Євген Філіндаш.

Говорячи про те, чи правильно опозиціонери вирішили на президентські вибори йти окремо, не висуваючи єдиного кандидата, він наголосив, що єдиний кандидат від опозиції мав би набагато більші шанси на перемогу.

"Особливо, якщо б перед цим були б проведені соціологічні дослідження, які б об'єктивно показали, у кого найбільше шансів перемогти", - додав Філіндаш.

Водночас, на переконання експерта, якщо опозиціонери підуть на вибори окремо, то з настанням виборчої кампанії, почнеться "війна всіх проти всіх".

"Якщо не буде єдиного кандидата від опозиції, то не буде і трьох кандидатів — їх буде більше. Наприклад, Гриценко всім своїм виглядом говорить, що він буде кандидатом в президенти. Так само ще невідомо, як себе поведе Юрій Луценко і багато інших. Банкова, безсумнівно, теж не залишиться в стороні від висування кандидатів у президенти. Вони цілком можуть знайти 2-3 чинних депутатів опозиційних фракцій, чи колишніх нардепів, або ж якихось відомих політиків, які теж будуть балотуватися", - пояснив він.

Філіндаш додав: "Тому опозиція дуже сильно б'є по своїм шансам, заявивши, що не буде висувати єдиного кандидата. Це викличе певну деморалізацію в рядах її прихильників. При тому, як розумію, всі домовленості опозиції, що нібито "всі ми йдемо паралельними колонами і на один одного не нападаємо" - це смішно. Бо для будь-якого кандидата з моменту його висування, конкурентами стають всі кандидати. І в першу чергу, для опозиційних кандидатів конкурентами будуть інші кандидати від опозиції, бо вони працюватимуть на одному електоральному полі. Тому на нас чекає дуже жорстка війна всіх проти всіх на президентських виборах".

Зараз ви читаєте новину «Якщо від опозиції не буде єдиного кандидата у президенти, то почнеться війна всіх проти всіх - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути