понеділок, 17 червня 2013 18:45

Соболєв: Ніяких обмежень для Тимошенко балотуватися у президенти немає

Соболєв: Ніяких обмежень для Тимошенко балотуватися у президенти немає
Фото: radiosvoboda.org

Ніяких обмежень для того, щоб екс-прем'єр Юлія Тимошенко балотувалася у президенти на виборах 2015 року, немає. Про це заявив народний депутат, заступник голови ВО "Батьківщина" Сергій Соболєв.

"Я не забігав би наперед, коли кажуть, що Тимошенко не буде мати права брати участі у виборах. Давайте відкриємо Конституцію, давайте відкриємо закон про вибори – ніяких обмежень балотуватися Тимошенко кандидатом у президенти не має", – наголосив Соболєв.

"Більше того, я хочу наполягти на тому, що цю норму вставляла саме Партія регіонів, побоюючись попередніх судимостей Януковича. Саме тому ніяких обмежень на сьогодні не існує в цьому плані. Буде Партія регіонів змінювати закон або Конституцію під Тимошенко? Ну, подивимося, як їм це вдасться. Я в це не вірю", – додав він.

На об'єднавчому з'їзді "Батьківщини" на цих вихідних керівником оновленої "Батьківщини" і єдиним кандидатом від неї на президентських виборах-2015 учасники з'їзду одноголосно обрали Юлію Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Соболєв: Ніяких обмежень для Тимошенко балотуватися у президенти немає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути