вівторок, 13 листопада 2007 15:58

Як Шуфрич водив Януковича по Бердянську (ФОТО)
5

Прем"єр-міністр Віктор Янукович відвідує потерпілі в результаті стихії райони Запорізької області. У робочій поїздці прем"єр-міністра супроводжують міністр з охорони довкілля Василь Джарти, міністр регіонального розвитку і будівництва Володимир Яцуба, міністр транспорту і зв"язку Микола Рудьковський і міністр ЖКГ Олександр Попов.

Під час поїздки Янукович разом із Шуфричем і Рудьковським оглянули райони, які постраждали в результаті негоди.

У Бердянську виявилися підтопленими 600 багатоповерхових і 348 приватних будинків, два з яких були повністю зруйновані хвилею.

Рятувальні служби евакуювали з постраждалого від стихії району більше тисячі жителів. Під час недільного урагану в Бердянському морському торговому порту викинуло на берег два риболовецьких судна. Було зруйновано п"ять складських приміщень порту.

На околиці Бердянська впала ЛЕП, місто залишилося без світла. На одній із вулиць в зливний колодязь провалився автобус із пасажирами, а на іншій - дерево, що впало, пошкодило газопровід.

ФОТО: УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Як Шуфрич водив Януковича по Бердянську (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути