середа, 12 грудня 2007 18:48

Як депутати розважаються у Верховній Раді (ФОТОРЕПОРТАЖ)
8

Сьогодні зранку більше 20 депутатів від фракції Партії регіонів заблокували трибуну Ради.

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк може відмовитись вести засідання Верховної Ради в умовах подальшого блокування. Такий висновок можна зробити зі слів одного з лідерів НУНС Юрія Луценка, озвучених ним в середу. "На момент, коли я вийшов від голови Верховної Ради, він залишив приміщення і сказав, що в таких умовах, які Партія регіонів створила йому в президії, він відмовляється працювати, бо для нього це принизливо", - сказав він.

Один з лідерів Партії регіонів Раїса Богатирьова заявила, що вони блокуватимуть трибуну парламенту в разі невиконання їхніх вимог новою коаліцією. "Ми вимагаємо, щоб перед нами вибачились за звинувачення у тому, що ми не робили", - сказала Богатирьова журналістам у середу, маючи на увазі припущення про їхнє втручання у роботу системи "Рада".

Верховна Рада України завтра відновить роботу о 10.00 у форматі консультацій. Вінський підтвердив, що засідання Погоджувальної ради проходило за відсутності голови ВР Арсенія Яценюка. "Він (Яценюк) заявив, що не братиме участі доти, поки не буде розблокована трибуна Верховної Ради", - зазначив представник БЮТ.

"Газета по-українськи"

Фото "Цензор.нет"

Зараз ви читаєте новину «Як депутати розважаються у Верховній Раді (ФОТОРЕПОРТАЖ)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути