середа, 29 жовтня 2008 10:40

Яценюк повідомив чотири позитивні новини і оголосив порядок денний

Яценюк повідомив чотири позитивні новини і оголосив порядок денний
Верховна Рада погодила порядок денний і вирішила першим розглядати проекти по мінімізації світової кризи.

Про це повідомив голова Верховної Ради Арсеній Яценюк.

"У нас є чотири новини і всі позитивні. Дві новини на зовнішньому секторі і дві – на внутрішньому. Перша позитивна новина у світі – це те, що другий день ростуть фінансові ринки. Це дасть нам легше дихати на внутрішньому фінансовому ринку", - зазначив Яценюк.

Другою позитивною новиною спікер назвав те, що він у вівторок говорив з представниками МВФ і ті погодилися розглядати українське питання "в залежності від дій українського парламенту.

"Дійшли вже до ситуації, що вже під нас підстроюються", - пожартував Яценюк.

"Третя позитивна новина – це те, що ми погодили порядок, який я доповім. І четверта позитивна новина, яку Петро Миколайович просив оголосити – це 90-річчя комсомолу", - зазначив він.

Далі спікер оголосив порядок денний. Першими - завдяки голосуванню трьох фракцій проти двох - розглядатиметься проект 3309 про мінімізацію впливу світової кризи на економіку. Цих законопроектів декілька - внесений президентом, урядом, фракцією Партії регіонів, депутата НУНС Аржевітіна та постанова Петра Симоненка.

Наступними розглядатимуться проекти щодо вдосконалення механізму виборів, діяльності ЦВК та альтернативний проект БЮТ.

Далі депутати мають розглянути зміни до закону про бюджет, зокрема і фінансування виборів у Раду, а також проект блоку Литвина про фінансування місцевих виборів.

Спікер повідомив, що на ранковому засіданні всі проекти будуть розглянуті у першому читанні, до 16 години підготовані до другого читання, і голосуватимуться на вечірньому засіданні.

"Що буде прийнято сьогодні після четвертої – буде підписано, що не буде прийнято – перносимо на завтрашній день. Але треба запустити механізм", - сказав спікер.

А вже за кілька хвилин Яценюк заявив, що робота парламенту "успішно під питанням", бо блок Литвина і партія регіонів вимагають перерву, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк повідомив чотири позитивні новини і оголосив порядок денний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути