Ексклюзиви
неділя, 06 липня 2008 20:48

"Я знаю ім"я майбутнього Президента. Без образ для Ющенка" - радник прем"єра

"Вже всі зрозуміли, що позачергових парламентських виборів не буде - нема підстав відправляти у відставку уряд Тимошенко, - заявив сьогодні під час зустрічі із виборцями у Львові радник прем"єр-міністра України з енергетичних питань, народний депутат України від БЮТ Олекса Гудима.

Але було б дуже добре, коли б президентські вибори були вже у листопаді цього року. Адже насправді прем"єр-міністр мусить мати підтримку в парламенті, бо інакше вона не може виконати того, що обіцяла.

Тимошенко доведе, що справедливість є, якщо візьме в руки силові важелі

Лише взявши в руки силові важелі Юлія Тимошенко зможе довести, що справедливість є. Для спокою України треба, щоб визначилися нарешті, хто в нас керує державою". За словами радника прем`єра, сьогодні "Юлія Тимошенко, будучи прем"єр-міністром, не може виходити на Майдан і закликати народ".

"Іншого шляху у нас немає, як віддати свої голоси тій людині, яка щодня працює на благо України. І ніяких образ тут бути не може. Колись ми обрали Віктора Ющенка, і він виправдав наші надії, частково. Але найкращий кандидат, який може зробити для України більше, - це Юлія Володимирівна Тимошенко. І я знаю ім"я майбутнього Президента України", - резюмував Олекса Гудима.

Zaxid.net

Зараз ви читаєте новину «"Я знаю ім"я майбутнього Президента. Без образ для Ющенка" - радник прем"єра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути