вівторок, 20 липня 2010 00:02

Жванія пішов у партію Стретовича

Депутат-"нунсівець" Давид Жванія став членом партії Християнсько-Демократичний Союз (ХДС). Відповідне рішення ухвалили на засіданні політради ХДС 17 липня. Партію очолює "нунсівець" Володимир Стретович.

Жванія пообіцяв, що найближчим часом лави ХДС поповнять інші нардепи з підконтрольної йому групи "Право вибору". Вона налічує 14 парламентаріїв.

— Ми це не обговорювали, всі у відпустці, — каже член "Права вибору" Катерина Лук"янова, 40 років. — Не думаю, що до середини серпня ми зустрінемося. На сьогоднішній день я — член "Народної Самооборони", голова Вінницької організації. Однопартійці мене не делегували в ХДС.

— Перехід Жванії пов"язаний із майбутніми місцевими

та парламентськими виборами, — пояснює політолог 54-річний Вадим Карасьов. — Треба брати якийсь відомий партійний бренд, вкладати в нього людський та фінансовий ресурси. Цим Жванія і займається. Стретович не проти такого обміну. Шанси на місцевих виборах у них невеликі. Вони більше налаштовуються на парламентські, які відбудуться десь навесні 2011 року.

Зараз ви читаєте новину «Жванія пішов у партію Стретовича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути